Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

20 Octombrie 2015
Vizualizari: 805
Comentează add

Raul Petrescu (UNPR) a fost condamnat definitiv, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la cumpărare de influenţă în legătură cu obţinerea unui permis auto.

Viceprimarul Ploieştiului, condamnat definitiv

simona-uta-ploiesti

Foto: Arhivă.

Viceprimarul Ploieştiului Raul Petrescu (UNPR) a fost condamnat definitiv, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la cumpărare de influenţă în legătură cu obţinerea unui permis auto.

Judecatorii Curtii de Apel Ploieşti au respins ca nefondat apelul declarat de viceprimarul Raul Petrescu împotriva deciziei instanţei de fond, care l-a condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de doi ani şi şase luni.

Procurorii DNA Ploieşti au dispus, la data de 18 iunie 2013, trimiterea în judecată a viceprimarului municipiului Ploieşti, Raul Alexandru Petrescu, acuzat de complicitate la cumpărare de influenţă într-un dosar de obținerea a unui permis auto.

Raul Petrescu, actual viceprimar al Ploieştiului, a fost ales consilier municipal din partea PP-DD, el beneficiind de prevederile Ordonanţei 55 şi trecând, în baza acesteia, la UNPR.


Etichete exclusiv on lineStiri Sudviceprimarploiestiraul petrescuUNPRcondamnat definitivinchisoare cu suspendarepermis autoCurtea de Apel ploiestiDNA PloiestiPP-DD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live