Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Enache

2 August 2017
Vizualizari: 674
Comentează add

Vicepreşedintele american, Mike Pence, îi cere Rusiei să înceteze acţiunile destabilizatoare din estul Europei, considerând că Moscova exercită o presiunea asupra aliaţilor SUA.

Vicepreşedintele SUA cere Moscovei să înceteze acţiunile de destabilizare

mihaela-enache

 Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence

Vicepreşedintele american, Mike Pence, îi cere Rusiei să înceteze acţiunile destabilizatoare din estul Europei, considerând că Moscova exercită o presiunea asupra aliaţilor Statelor Unite din regiune.
 
Aflat într-un turneu în Estonia, Georgia şi Muntenegru, Mike Pence a dat asigurări că preşedintele Donald Trump va semna foarte curând legea privind noile sancţiuni la adresa Moscovei.
 
Noile sancţiuni au fost aprobate săptămâna trecută în legislativul american cu o majoritate covârşitoare de voturi, ca urmare a acuzaţiilor de piraterie informatică în timpul alegerilor prezidenţiale şi ca o consecinţă a intervenţiei ruseşti în estul Ucrainei, inclusiv anexarea Crimeei.
 
Ca prim răspuns, autorităţile ruse au impus o reducere consistentă a personalului din misiunile diplomatice ale Statelor Unite şi au decis confiscarea unor proprietăţi folosite de diplomaţi americani în Federaţia Rusă.

Etichete Mike PenceMoscvovaSUAturneuMuntenegruGeorgiaEstonia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live