Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

30 Iunie 2014
Vizualizari: 975
Comentează add

Ludovic Orban susţine că Robert Cazanciuc trebuie să demisioneze pentru ca justiţia să cerceteze în cele mai bune condiţii dosarul omului de afaceri Adrian Duicu.

Vicepreşedintele PNL cere demisia ministrului justiţiei

andrei-serban

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia ministrului justiţiei, Robert Cazanciuc, pe motiv că acesta, prin propunerea pe care a făcut-o pentru o funcţie de conducere în DNA, ar fi respectat solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, urmărit penal.

Ludovic Orban consideră că Robert Cazanciuc trebuie să demisioneze pentru ca justiţia să cerceteze în cele mai bune condiţii acest caz.

"Pentru a se afla adevărul în cazul Duicu nu este normal ca justiţia să-şi desfăşoare o cercetare care vizează inclusiv pe ministrul justiţiei atâta timp cât în funtea acestui minister se găseşte domnul Cazanciuc care, după declaraţiile publice ale DNA, arată clar că nu a făcut altceva decât să pună în practică solicitările baronului Duicu", spune Ludovic Orban.

El a atras atenţia că situaţia în care se află ministrul justiţiei este foarte gravă şi că o moţiune simplă împotriva sa în parlament, aşa cum au propus PDL şi PNL, nu este suficientă.


Etichete PNLLudovic OrbanAdrian DuicuRobert Cazanciucministrul justiţiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live