Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Septembrie 2019
Vizualizari: 502
Comentează add

Vicepreşedintele ANAF promite digitalizarea agenţiei

radiojurnal

   

Aproape toate relaţiile dintre contribuabili şi Administraţia Fiscală se vor desfăşura în mediul online, în urma punerii în practică a două proiecte de digitalizare care vor fi lansate în curând.

Promisiunile au fost făcute de către vicepreşedintele ANAF Daniel Tudor prezent la evenimentul  "Ziua Anteprenorilor" organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

El a explicat că aceste proiecte vin şi în ajutorul companiilor şi a dat ca exemplu faptul că nu se vor mai bloca toate conturile firmelor în cazul unor datorii la stat:

Daniel Tudor: Avem în curs două programe pe ceea ce privește digitalizarea Agenției Fiscală: trecerea în online în proporție, noi spunem, de 90% a relației contribuabil-ANAF, pentru că, considerăm că numai așa vom putea avea o comunicare mult mai facilă și mult mai lipsită de asperități.

Oprirea electronică va fi funcțională începând cu luna următoare.

Este finalizat proiectul, este în teste. Acel sistem permite monitorizarea în timp real a conturilor și a popririi în mod automat; nu se vor mai face popriri pe toate conturile disponibile, ci doar pe cel... sau succesiv până se întregește masa impozabilă.


Etichete ANAFdigitalizarevicepreşedintele ANAFDaniel Tudor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live