Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

11 Martie 2022
Vizualizari: 314
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis şi vicepreşedintele american Kamala Harris vor vorbi la Palatul Cotroceni despre măsurile de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare.

Vicepreşedinta SUA, întrevedere cu preşedintele Iohannis şi premierul Ciucă

oana-bala

Foto: facebook.com/joebiden

Vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, soseşte astăzi la Bucureşti, a doua etapă a unui turneu diplomatic început în Polonia. Kamala Harris este prezentă în regiune pentru a discuta despre războiul din Ucraina şi a le da asigurări aliaţilor din flancul estic al NATO că Statele Unite îi susţin.

Preşedintele Klaus Iohannis şi vicepreşedintele american Kamala Harris vor vorbi la Palatul Cotroceni despre măsurile de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare pe flancul estic.

Vor aborda totodată perspectiva creşterii prezenţei militare americane şi aliate în România ca măsură suplimentară de asigurare a securităţii ţării noastre şi a întregii regiuni. Pe de altă parte se va discuta despre coordonarea la nivel transatlantic în ceea ce priveşte impunerea de noi sancţiuni Rusiei.

Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii a vizitat ieri Polonia şi a declarat că ţara sa este pregătită să apere fiecare centimetru din teritoriul Alianţei Nord Atlantice. În acelaşi timp, a dat asigurări că Ucraina va primi tot ajutorul de care are nevoie şi a menţionat că vor exista în continuare consecinţe severe şi costuri pentru economia Rusiei.


Etichete suavicepresedintesuapoloniaromaniaucraina(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live