Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2019
Vizualizari: 383
Comentează add

Vicepremierul Viorel Ştefan atrage atenţia că din cauza faptului ca şeful statului nu a promulgat încă legea bugetului de stat pentru acest an, există riscul unui blocaj.

Vicepremierul V. Ştefan spune că există riscul unui blocaj fără buget

radiojurnal

 

Social-democraţii susţin că începând de joi, 21 februarie, campania electorală a preşedintelui Klaus Iohannis va costa România 6,9 de milioane de euro pe zi, reprezentând fonduri europene neabsorbite la Ministerele Dezvoltării Regionale şi Transporturilor.

Potrivit PSD, după expirarea perioadei de interimat de 45 de zile, cele două ministere nu mai pot deconta facturile pentru proiectele cu fonduri europene.

Totodată, vicepremierul Viorel Ştefan atrage atenţia că din cauza faptului ca şeful statului nu a promulgat încă legea bugetului de stat pentru acest an, există riscul unui blocaj. 

"Dacă se va întâmpla acest lucru, consecinţele le vom suporta cu toţii. Deci vor fi afectate administraţiile locale, în bună măsură cu administraţia centrală şi în ultimă instanţă toţi cetăţenii vor suporta consecinţele unui astfel de blocaj. Ne dorim să nu se întâmple şi eu mizez pe raţionalitatea demersului din partea preşedinţiei", susţine vicepremierul Viorel Ştefan.


Etichete Viorel ŞtefanPSDbuget de statguvern,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live