Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2017
Vizualizari: 376
Comentează add

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al dezvoltării Regionale, a precizat cu puţin timp în urmă că are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, suspectă într-un dosar de corupţie

radiojurnal

Sevil Shhaideh. Foto: Arhivă.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al dezvoltării Regionale, a precizat cu puţin timp în urmă că are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie.

Ea a fost citată în această dimineaţă la sediul DNA, unde a venit însoţită de un avocat. La ieşire a făcut o scurtă declaraţie presei.

Sevil Shhaideh: Am fost informată asupra calităţii procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitateade suspect și mai multe nu vă pot declara, fiind o anchetă penală în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am să analizez împreună cu avocatul documentele şi pentru ce sunt acuzată.

Până acum, Sevil Shhaideh a mai fost audiată ca martor în două dosare, care se află pe rol în instanţe, ne-a transmis reporterul nostru, Mădălina Verman.


Etichete VicepremierSevil Shhaidehsuspectdosar de corupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live