Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Iulie 2020
Vizualizari: 279
Comentează add

Numai week-end-ul acesta au dat date sute de amenzi în Bucureşti şi Constanţa, dar şi alte zone.

Verificările în locurile aglomerate continuă

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Maria Măndiță. 

Continuă verificările în locurile aglomerate - autorităţile controlează dacă se respectă măsurile de protecţie sanitară.

Numai week-end-ul acesta au dat date sute de amenzi în Bucureşti şi Constanţa, dar şi alte zone.

În Ialomita, administratorii teraselor din staţiunea Amara şi clienţii acestora au fost verificaţi dacă s-au conformat normelor de siguranţă sanitară şi socială. Transmite corespondenta RRA, Clementina Tudor:

Reporter: Verificările au început cu Popasul Chirana și au continuat cu stațiunea Amara, iar la o primă cuantificare a datelor din teren echipele au aplicat peste 70 de amenzi, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, Ludmila Dascălu:

Ludmila Dascălu: Echipajele mixte au efectuat controale la 56 de societăți comerciale, fiind aplicate 73 de sancțiuni contravenționale atât pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, cât și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau fapte de natură economică în valoare totală de peste 13.400 de lei.

Reporter: Activitatea teraselor în actualele condiții este foarte grea, precizează George Radu, administrator al unei societăți de alimentație publică din Amara.

George Radu: E foarte complicat să ţii în linie tot. Adică am fost nevoiţi să băgăm sume foarte mari de bani în dezinfectanți, în măști, mănuși. Gândiţi-vă că dăm un un 1,50 lei şi o folosește o oră, două maxim şi trebuie să o dai jos.

Reporter: Controalele din weekend se vor prelungi şi pe parcursul săptămânii viitoare.


Etichete (ii)amenziverificari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live