Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

1 Septembrie 2019
Vizualizari: 459
Comentează add

Veniturile pensionarilor nu vor depinde niciodată de indicatorii macroeconomici, a declarat astăzi preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Veniturile pensionarilor ”nu vor depinde de indicatorii macroeconomici”

catalin-purcaru

Veniturile pensionarilor nu vor depinde niciodată de indicatorii macroeconomici, a declarat astăzi preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la Constanţa, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai organizaţiei de pensionari a PSD, că au discutat despre probleme de interes comun.

Viorica Dăncilă a avut parte şi de un grup de protestatari la intrarea în sala în care s-a ţinut evenimentul.

Premierul Viorica Dăncilă susține că există banii necesari pentru plata tuturor veniturilor pensionarilor majorate de astăzi. Prim-ministrul a arătat că nicio măsură a guvernului nu a fost şi nu va fi implementată în lipsa fondurilor bugetare necesare. Creşterea punctului de pensie şi a pensiei minime este dovada responsabilităţii guvernului social-democrat, a afirmat prim-ministrul, care, totodată, i-a asigurat pe pensionari că actualul executiv le va fi întotdeauna un partener.

Viorica Dăncilă: Fac un apel către cei care vin în spațiul public și spun: nu mai sunt bani pentru pensii și salarii. Nu pot să-i înțeleg. Sunt pensionari în țara aceasta care trăiesc de la pensie la pensie. Cât de cinic poți să fii să îi spui: nu mai sunt bani de pensii și un pensionar să nu își mai ia pensia. Dar așa le place, să se joace cu soarta oamenilor, cu sentimentele oamenilor. Sunt oameni care au învățat să conjunge doar verbul "a tăia": tăiem pensii, tăiem salarii.

Primul ministru a mai spus că nu va demisiona din funcţie, însă a precizat că dacă o moţiune de cenzură ar avea succes, decizia parlamentului va fi respectată.


Etichete psdpensii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live