Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 20 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

18 Octombrie 2011
Vizualizari: 2074
Comentează add

Locatarii unui bloc din Vaslui au avut neplăcuta surpriză de a constata că pe ţeava de gaze curge apă în loc de gaz din cauza unei lucrări efectuate de o persoană neautorizată.

Vasluienii au descoperit aragazul care merge cu apă

paul-poterasi

Foto: Athivă Reuters.

Locatarii unui bloc din municipiul Vaslui au rămas, marţi, fără gaz, după ce la unul dintre apartamente a fost făcută o lucrare la o centrală termică în care persoana care a intervenit a racordat conducta de apă la cea de gaze.
   
Potrivit Mediafax, toţi locatarii blocului 34 din zona Gării a municipiului Vaslui au constatat cu stupoare că la ochiurile maşinilor de gătit ţâşneşte apă, totodată fiindu-le întrerupte şi centralele termice din locuinţe.
   
Alarmaţi, oamenii au sunat la societatea de distribuţie a gazelor naturale pentru a anunţa incidentul şi pentru a preveni o eventuală explozie.
   
"În momentul în care am ajuns la blocul respectiv am constatat că prin ochiurile maşinilor de gătit iese apă în loc de gaz. În urma verificărilor, am constatat că s-au inversat conducta de apă cu cea gaze în urma intervenţiei unei persoane neautorizate.

"În consecinţă, toată instalaţia comună, inclusiv cea de utilizare interioară din bloc, a fost umplută cu apă. Oamenii vor sta fără gaz până în momentul în care vom găsi toţi locatarii acasă pentru a putea să le demontăm toate racordurile de la instalaţiile de utilizare", a afirmat şeful serviciului exploatare din cadrul SC Gaz-Est SA Vaslui, Răzvan Onofrei.
   
Reprezentanţii firmei de distribuţie a gazelor au demontat toate contoarele de pe casa scării, inclusiv regulatorul de presiune al gazului de la scara de bloc, în condiţiile în care acestea erau pline cu apă.
   
Totodată, cei de la Gaz-Est nu exclud ca locatarii să aibă probleme la centralele de apartament, ei estimând că blocul de locuinţe ar putea fi realimentat în aproximativ două - trei zile.


Etichete apăgazconductăaragazVaslui

Articole cu teme similare:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 o-conducta-care-transporta-titei-a-explodat

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live