Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iulie 2016
Vizualizari: 1506
Comentează add

În ultimi 12 ani, au fost înfiinţate 1.200 de săli de sport, însă o mare parte dintre ele nu sunt administrate cum trebuie, spune vicepremierul Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu pledează pentru refacerea infrastructurii şcolare

radiojurnal

Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Vasile Dîncu, a declarat că pentru revitalizarea şi dezvoltarea sportului românesc este nevoie de un proiect naţional strategic bazat pe consens politic şi armonie în lumea marilor performeri români.

Acesta a precizat că, în ultimi 12 ani, au fost înfiinţate 1.200 de săli de sport, însă o mare parte dintre ele nu sunt administrate cum trebuie.

"Trebuie să refacem infrastructura şcolară.

"În ceea ce priveşte sportul şi cea universitară este nevoie de o strategie în acest domeniu pentru ca sportul de masă să poată produce, dar pe de altă parte cred că este nevoie să stabilim câteva priorităţi şi inclusiv când vorbim despre curricula şcolară noi încercăm în fiecare domeniu să acoperim tot timpul elevului numai cu discipline supersofisticate.

"Sigur că toate sunt necesare pentru dezvoltarea intelectuală, dar pe de altă parte va fi nevoie, cred eu, de un audit important al activităţii sportive din acest moment, câte baze sportive avem, câţi sportivi avem, ce face fiecare şi de ce au nevoie", a afirmat vicepremierul Vasile Dîncu.
 


Etichete săli de sportVasile DîncuinfrastructurăMinistrul dezvoltării regionale şi administraţiei publicesportauditsportivconsens politicdezvoltare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live