Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2015
Vizualizari: 1037
Comentează add

Varujan Vosganian şi-a anunţat demisia din PNL, ca urmare a solicitării făcute de conducerea partidului după ce senatorii au votat pentru păstrarea imunităţii acestuia.

Varujan Vosganian a anunţat că demisionează din PNL

radiojurnal

Varujan Vosganian. Foto: facebook.com/ varujan.vosganian.

Senatorul Varujan Vosganian a demisionat din PNL, răspunzând astfel solicitării făcute de conducerea partidului.

După ce parlamentarii au votat pentru păstrarea imunităţii lui Varujan Vosganian, co-preşedintele liberal, Alina Gorghiu, a considerat necesară demisia, pentru că astfel i s-a adus partidului un prejudiciu de imagine.

În şedinţa grupului parlamentar al PNL din Senat, care va avea loc luni, Alina Gorghiu vrea să discute din nou despre votul în cazul aleşilor cercetaţi penal, pentru a se asigura că astfel de accidente nu se vor repeta. 

Senatorii au respins joi, cu 56 de voturi "pentru" şi 71 împotrivă, cererea de încuviinţare a începerii urmăririi penale a senatorului Varujan Vosganian, acuzat în dosarul Romgaz.

Într-o pledoarie de aproximativ 30 de minute, Varujan Vosganian a reamintit, astăzi, colegilor din Senat, că faptele prezentate de procurori sunt exclusiv decizii politice luate cu susţînerea guvernului de-atunci.

Senatorul liberal a declarat că procurorii anticorupţie încearcă, de 7 ani, să demonstreze actele sale de coruoţie.


Etichete Varujan VosganianPNLdemisiesenatorblogDIICOTAlina Ghorghiuimunitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live