Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Felicia Mocanu

16 Septembrie 2019
Vizualizari: 488
Comentează add

Cel mai mic pacient care a ajuns la spital după ce a consumat droguri are zece ani, potrivit datelor Centrului Naţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului.

Vârsta tinerilor care consumă droguri ”a scăzut îngrijorător în România”

felicia-mocanu

Vârsta tinerilor care consumă droguri a scăzut îngrijorător în România.

Cel mai mic pacient care a ajuns la spital după ce a consumat astfel de substanţe are doar zece ani, potrivit datelor Centrului Naţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului.

Pentru a-i face pe elevi să conştientizeze care sunt pericolele la care se expun atunci când consumă substanţe interzise, Centrul Antidrog a încheiat, astăzi, un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu asociaţiile de părinţi, în baza căruia să fie derulate în şcoli campanii de informare în acest sens. Preşedintele executiv al CIADO, Gigel Lazăr:

Gigel Lazăr: Putem discuta de consumatori tineri aproape în toate liceele din România, pentru că s-a extins consumul de droguri. Nu că consumă aceşti tineri în licee, dar scăzând prevalenţa ca şi vârstă, avem certitudinea că avem consumatori ocazionali, în scop recreaţional, cam în toate segmentele dintre clasele IX-XII, deşi, conform statisticilor agenţiei, există şi de zece ani.


Etichete droguritineri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live