Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2015
Vizualizari: 985
Comentează add

Timp de 5 zile, expozanţii au adus în atenţia publicului mii de titluri şi au oferit reduceri de preţuri, semnificative la Târgul Gaudeamus Radio România.

Vânzări record de cărţi la Gaudeamus Oradea

radiojurnal

Târgul de Carte Gaudeamus - Radio România de la Oradea. Foto: gaudeamus.ro.

Vânzări record de cărţi şi peste 15 mii de vizitatori - este bilanţul Târgului Gaudeamus Radio România, organizat pentru al doilea an consecutiv la Oradea.

Timp de 5 zile, expozanţii au adus în atenţia publicului mii de titluri şi au oferit reduceri de preţuri, semnificative - după cum i-a precizat corespondentului Radio România Actualităţi, Stelian Radu Cacuci, coordonatoarea de proiect pentru Caravana Gaudeamus Oradea, doamna Connie Chifor.

"Deşi ploaia ne-a pus ceva piedici, cred că am reuşit să ajungem la ce ne doream cu toţii.

"Expozanţii au vândut foarte bine, publicul a venit, a cumpărat şi sperăm că a şi citit ceva între timp.

"De asemenea, foarte mulţi orădeni au venit cu multe cărţi pentru proiectul nostru de donaţie de carte "Cărţile se întorc acasă".

"În cadrul unui proiect de care putem spune deja că este tradiţional, Radio România a premiat olimpicii din această zonă a ţării", a afirmat Connie Chifor.  

Preşedintele de onoare al ediţiei 2015 a Târgului Gaudemus Radio România,  Lucian Silaghi, şeful Direcţie pentru Cultură Bihor, a rezumat cele cinci zile ale evenimentului de la Oradea.

"Târgul de Carte Gaudeamus, un festin cultural, un templu itinerant al cărţii.

"Pe lângă satistfacţia intelectuală,  spirituală pe care o prilejuieşte cartea, orădenii s-au înghesuit la cărţi, au gusturi deosebite şi putem spune că reţeta târgului este una favorabilă, aşa că nutrim speranţa, că, 2016 va înseamna a treia ediţie a Târgului Gaudeamus, la Oradea", a afirmat Lucian Silaghi.  

Editura Rao a fost desemnată cea mai bună editură la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Oradea, iar cea mai râvnită carte este volumul "Primul Război Mondial şi realităţile demografice ale Transilvaniei", de Ioan Bolovan.


Etichete Gaudeamus Oradeavânzări record de cărţiConnie Chiforpreşedintele de onoare al ediţiei 2015 a Târgului Gaudemus Radio RomâniaLucian Silaghişeful Direcţie pentru Cultură Bihor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live