Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Noiembrie 2019
Vizualizari: 528
Comentează add

Vânzări-record de Black Friday

radiojurnal

   Foto: ANPC

Încurajate de vânzările-record înregistrate și în Vinerea Neagră de anul acesta, multe dintre magazine au prelungit campania de reduceri până mâine la miezul nopții. Iar pentru cei care au reușit deja să facă o afacere de Black Friday, întrebarea este când vor ajunge produsele comandate.
 
Termenul negociat între firmele de curierat și marile companii de vânzări online este de cel mult două săptămâni, iar în depozite se lucrează la foc continuu. Reprezentanții magazinelor spun că deja sute de mii de produse au fost ambalate și predate curierilor - aceasta, pentru că și vânzările de anul acesta au atins un nou record.
 
Au fost plătiți aproape 200 de milioane de lei, cu 26% mai mult în comparație cu anul precedent, iar numărul de tranzacții a depășit 338.000 - în creștere cu peste 43%, potrivit datelor anunțate de unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online.
 
Valoarea medie a coșului de cumpărături a fost de 570 de lei, iar acelui în rate de 1.810 de lei. Românii au cumpărat în special telefoane, televizoare, dar nu au lipsit din coșurile virtuale nici lingourile de aur sau inelele cu diamante.
 
Căutate au fost și produsele pentru îngrijirea casei și electrocasnicele mici, iar Vinerea Neagră adus și la creșterea cererii pentru cărți.
 
Şi în magazinele clasice de electrocasnice, bricolaj sau de mobilă sunt mai mulți clienți în această perioadă, și pentru că vânzătorii spun că reducerile continuă,
 
Autoritatea pentru protecția consumatorului ne sfătuieşte din nou să fim atenți la scăderile de prețuri afișate. Ca să fie reale, reducerile trebuie comparate cu cel mai mic preț pe care l-a avut produsul în ultimele 30 de zile. Orice produs comandat online poate fi returnat în 14 zile.

Etichete Black Fridayvanzarirecord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live