Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2017
Vizualizari: 499
Comentează add

ISU face apel la populaţie să respecte indicaţiile şi să nu-şi pună sănătatea şi viaţa în pericol. În Bucureşti, elevilor care întârzie la prima oră, li se va motiva absenţa.

Vânt puternic şi ninsori slabe în sudul şi sud-estul ţării

radiojurnal

   Foto: Arhivă / Cristiana Sabău.

Judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa se află până la ora 14 sub Cod Galben de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ şi temporar viscol.

Meteorologii atrag atenţia că până mâine seară vântul va sufla cu putere şi vor fi ninsori slabe în toate regiunile din sudul şi sud-estul ţării.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a dislocat în judeţele vizate şenilate, autospeciale de tractare şi autofreze de zăpadă multifuncţionale.

Instituţia face apel la populaţie să respecte indicaţiile personalului care acţionează pentru înlăturarea efectelor vremii şi să nu îşi pună sănătatea şi viaţa în pericol.

În Bucureşti, şcolile sunt deschise astăzi, dar elevii care nu pot ajunge la prima oră din cauza condiţiilor de trafic provocate de vreme vor avea absenţele motivate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar, Marian Banu. 


Etichete Caraş-SeverinMehedinţiCălăraşiConstanţacod galben

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live