Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

29 Mai 2019
Vizualizari: 427
Comentează add

Zeci de curţi şi subsoluri inundate azi noapte în oraşele Lupeni şi Vulcan, din Valea Jiului

Valea Jiului- curţi şi subsoluri inundate, DN 66A blocat

mihai-udroiu

 

Peste 60 de curţi şi subsoluri de locuinţe au fost inundate azi noapte în oraşele Lupeni şi Vulcan, din Valea Jiului, în urma ploilor puternice căzute în partea de sud a judeţului Hunedoara şi a scurgerilor de pe versanţi care au ajuns pe străzile din cele două localităţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, citat de Agerpres.

Un bărbat a fost descoperit decedat în subsolul inundat al unui bloc din Lupeni, iar pompierii militari au apreciat că victima a murit electrocutată.

Apa a mai afectat trei apartamente situate la parterul unui bloc din oraşul Lupeni. De asemenea, DN 66 A a fost blocat de torenţi pe un tronson în lungime de aproximativ 150 de metri.   

Peste 40 de pompieri ai Detaşamentelor Petroşani, Deva şi Hunedoara intervin cu 6 motopompe transportabile şi o altă motopompă de mare capacitate pentru evacuarea apei din incintele inundate.

Nicio persoană nu a necesitat evacuarea, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Partea de sud a judeţului Hunedoara s-a aflat aseara sub avertizare cod portocaliu de vreme rea, caracterizată de vijelii şi averse torenţiale


Etichete Valea JiuluiDN 66averse

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live