Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri locale 2020. Stiri electorale Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

19 Iulie 2013
Vizualizari: 856
Comentează add

Piatra Târnovului, Valea Lotrului, Cheile Cheii sau Cheile Bistriţei atrag tot mai mulţi turişti din străinătate pentru spectaculozitatea lor.

Vâlcea, tărâmul traseelor turistice montane Vâlcea, tărâmul traseelor turistice montane - Conține audio

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

Cheile Cheii. Foto: Ana-Maria Cîrstea.

Piatra Târnovului, Valea Lotrului, Cheile Cheii sau Cheile Bistriţei....atrag tot mai mulţi turişti din străinătate pentru spectaculozitatea lor, dar şi a peisajelor care le înconjoară.

Mai puţin cunoscute pentru români, traseele turistice care includ aceste obiective turistice reuşesc să atragă sute de turişti din afară ţării dornici să cunoască şi să descopere natura în toată splendoarea ei la mare altitudine. Un lucru destul de motivant pentru autorităţi care au reuşit să omologheze internaţional 13 trasee turistice în zona montană a Vâlcii urmând ca altele patru să primească această recunoaştere.

Omologarea reprezintă pentru turiştii străini o vizită în siguranţă, pe trasee amenajate şi îngrijite în permanenţă de personalul de la Salvamont.

Cele 13 trasee pot fi găsite pe site-ul Ministerului Turismului, iar cei interesaţi pot solicita date despre obiectivele ce pot fi admirate de-a lungul acestora trasee şi la dispeceratul Salvamont Braşov.


 


Etichete Vâlceatrasee turisticeValea LotruluiCheile CheiiCheile Bistriţei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live