Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Martie 2020
Vizualizari: 690
Comentează add

Dietmar Hopp nu a negat că a avut contacte cu preşedintele Trump, dar a respins zvonurile privind o eventuală încercare de achiziţie din partea SUA.

Vaccinul realizat de CureVac va fi disponibil în toată lumea

florin-lepadatu

Dietmar Hopp, investitor important al companiei germane de biotehnologie CureVac, care dezvoltă în prezent un vaccin împotriva coronavirusului, a emis un comunicat de presă în care a declarat că vaccinul realizat de CureVac va fi disponibil în toată lumea.

Comunicatul de presă a fost difuzat după ce CureVac a negat informaţiile potrivit cărora preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar fi încercat să îi convingă pe cercetătorii companiei să lucreze în SUA.

Dietmar Hopp nu a negat că a avut contacte cu preşedintele Trump, dar a respins zvonurile privind o eventuală încercare de achiziţie din partea SUA.

„Sunt în egală măsură angajat în demersurile pentru protejarea tuturor oamenilor de infecţii şi în îmbunătăţirea terapiilor pentru pacienţii din lumea întreagă, pentru a-i vindeca perfect, dar sunt şi fidel intenţiilor mele de a crea o infrastructură inovativă sustenabilă şi de a crea noi locuri de muncă în Germania.

Sperăm că în curând vom reuşi să dezvoltăm un vaccin eficient împotriva coronavirusului.

Acest vaccin ar trebui să fie disponibil nu numai la nivel regional, ci pentru oamenii din lumea întreagă, în solidaritate faţă de demersurile de protejare a lor.

M-aş bucura dacă acest lucru va fi obţinut în Germania, prin investiţia mea pe termen lung”, a declarat Dietmar Hopp, potrivit Rador, care preia CNN.


Etichete vaccinfiole

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live