Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Aprilie 2021
Vizualizari: 487
Comentează add

Comparând aliaţii NATO cu nişte hiene care înconjoară un tigru, Vladimir Putin susține că Rusia doreşte relaţii internaţionale bune.

V. Putin: Orice naţiune depăşeşte o limită în ce priveşte Rusia va regreta

sergiu-stet

 Președintele Rusiei, Vladimir Putin.         Foto: Arhivă.

Preşedintele Rusiei, Valdimir Putin, a declarat miercuri, 21 aprilie, că orice naţiune depăşeşte o limită în ce priveşte Rusia va regreta, iar răspunsul va fi unul rapid, dur şi simetric, transmite BBC.
 
Preşedintele Putin a făcut declaraţiile pe fondul accentuării tensiunilor între Moscova şi Occident. Vladimir Putin a emis avertismentul în cadrul discursului său anual privind starea naţiunii.
 
Occidentul este extrem de îngrijorat de prezenţa tot mai consistentă a trupelor ruse la graniţa cu Ucraina, mişcare prin care, de fapt, preşedintele Vladimir Putin spune Occidentului să se retragă şi să nu se amestece.
 
Comparând aliaţii NATO cu nişte hiene care înconjoară un tigru, Vladimir Putin a subliniat că Rusia doreşte relaţii internaţionale bune. Mare parte a discursului lui Vladimir Putin s-a concentrat pe epidemia de coronavirus şi pe măsurile de contracarare a ratei demografice din ce în ce mai scăzute, precum şi pe promisiuni că Rusia va egala Uniunea Europeană în ce priveşte combaterea schimbărilor climatice. 

Etichete Vladimir pUTINrUSIAnato

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live