Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Joi, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

20 Februarie 2019
Vizualizari: 433
Comentează add

Într-un discurs rostit în Parlament, Putin a deplâns faptul că 19 milioane de ruşi trăiesc sub pragul sărăciei şi a spus că "situaţia trebuie îmbunătăţită imediat".

V. Putin le promite ruşilor că "vor trăi mai bine chiar din acest an"

alexandru-beleavski-moscova

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru.  

Preşedintele Vladimir Putin le promite ruşilor că vor trăi mai bine chiar din acest an.

Într-un discurs rostit în Parlament, Putin a deplâns faptul că 19 milioane de ruşi trăiesc sub pragul sărăciei şi a spus că situaţia trebuie îmbunătăţită imediat.

După mesajul de politică internă, Putin s-a referit şi la Tratatul privind eliminarea rachetelor nucleare intermediare şi a acuzat SUA că recurg la acuzaţii imaginare pentru a justifica retragerea din acest acord - după cum transmite corespondentul RRA Alexandr Beleavschi.
 

Reporter: Rusia doreşte să aibă relaţii de prietenie cu SUA şi nu doreşte o confrunatre cu acestea, deşi atitudinea SUA faţă de Rusia nu este una amicală, a declarat preşedintele Vadimir Putin, menţionând sancţiunile, cât şi diferitele acuzaţii americane la adresa Moscovei, inclusiv privind încălcarea Tratatului privind Forţele Nucleare Intermediare.
Cei care în SUA nu înţeleg că lumea se schimbă şi sunt prea animaţi de ideea propriei exclusivităţi, a spus Putin, ar trebui să ia în calcul raza de acţiune şi viteza noilor arme ruseşti înainte de a lua o decizie care crează ameninţări la adresa Rusiei.

Putin a reiterat că Rusi nu va desfăşura în Europa rachete cu rază intermediară dacă pe continent nu vor fi desfăşurate rachete similare americane.

În caz contrar, a spus Putin, Rusia va fi obligată să dezvolte arme care vor viza nu doar teritoriile de unde provin aceste ameninţări, ci şi cele unde se află centrele de comandă ale armamentului respectiv.

Liderul de la Kremlin a acuzat din nou SUA de încălcare Tratatului privind Forţele Nucleare Intermediare, inclusiv prin desfăşurarea de lansatoare universale MK-41 în România, iar în viitor şi în Polonia, ca şi prin producerea de rachete ţintă echivalente, afirmă Moscova, rachetelor cu rază intermediară.


Etichete Discursvladimir putinParlamentul de la Moscova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live