Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Iunie 2020
Vizualizari: 165
Comentează add

Discursul televizat a preşedintelui Putin privind referendumul de modificare a Constituției nu a menţionat modificările care i-ar permite să rămână la putere timp de încă 16 ani.

V. Putin le cere rușilor să voteze în cadrul referendumului în desfășurare

sergiu-stet

    Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: rador.ro.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a îndemnat pe ruşi să voteze în referendumul care este în curs de desfăşurare, pe tema reformelor constituţionale propuse, cu o zi înainte de închiderea urnelor.
 
Corespondentul BBC îl citează pe Vladimir Putin care a afirmat că cetăţenii ţării ar trebui să le lase copiilor lor Rusia pe care şi-o doresc.
 
În pachetul de măsuri există unele care garantează pensii mai mari şi susţin valorile tradiţionale, excluzând căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Discursul televizat a preşedintelui Putin nu a menţionat modificările care i-ar permite să rămână la putere timp de încă 16 ani.
 
”Votăm pentru ţara pentru care muncim şi pe care vrem să o lăsăm copiilor şi nepoţilor noştri. De aceea sunt sigur că vă veţi gândi mai întâi la cei pe care îi iubiţi atunci când veţi lua o decizie atât de importantă, ca şi la valorile care ne unesc", a afirmat preşedintele rus.

Etichete Vladimir PutinConstituțieRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live