Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Noiembrie 2019
Vizualizari: 684
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat că Viorica Dăncilă este pregătită să participe la o dezbatere electorală cu contracandidatul său Klaus Iohannis.

V. Dăncilă, "pregătită să participe la o dezbatere electorală cu Iohannis"

radiojurnal

Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat că Viorica Dăncilă este pregătită să participe la o dezbatere electorală cu contracandidatul său Klaus Iohannis.

În acest sens, PSD va trimite o solicitare către echipa de campanie a actualului preşedinte pentru a se pune de acord cu privire la detaliile unei asemenea dispute televizate.


Valeriu Steriu: Ne pregătim foarte mult pentru a avea o dezbatere. Dorim foarte mult ca preşedintele Klaus Iohannis să vină cel puţin la o dezbatere. Avem în acest sens invitaţii de la câteva televiziuni şi noi le dăm curs acestor invitaţii, dar în mod real, avem nevoie de un adversar. În primul tur nu am vazut vreo dorinţă din partea vreunui adversar. Domnul Iohannis a fost, de fapt, cel pe care l-am provocat în mai multe rânduri. Vom iniţia discuţii. Au fost momente de referinţă în istoria democraţiei româneşti când doi sau trei candidaţi s-au întâlnit şi au oferit, într-adevăr, electoratului motivele pentru care să aleagă sau nu acel preşedinte.


Realizator: Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a mai spus că social-democraţii sunt mulţumiţi de rezultatele alegerilor de ieri, iar în perioada următoare va avea loc o analiză serioasă în cadrul forurilor statutare a acestor rezultate.


Etichete viorica dancilaklaus iohannisalegeri prezidentialepsddezbatere electoralavaleriu steriu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live