Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei

9 Aprilie 2020
Vizualizari: 227
Comentează add

Uzinele Dacia de la Mioveni își vor relua progresiv activitatea din 21 aprilie, după Paști, la mai bine de o lună de când angajați au fost trimiși în șomaj tehnic.

Uzinele Dacia își vor reluat treptat activitatea în următoarele săptămâni

cristian-matei

 Uzinele Dacia de la Mioveni. Foto: Arhivă.

Uzinele Dacia de la Mioveni își vor relua progresiv activitatea din 21 aprilie, după Paști, la mai bine de o lună de când angajați au fost trimiși în șomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus.

Două uzine îşi vor deschide porțile în data de 21 aprilie, pentru moment cu angajați voluntari, după cum urmează: Uzina mecanică și şasiuri este pregătită să repornească activitatea în echipă redusă de lucru.

De asemenea, Uzina vehicule reia producția în departamentul presaj în două schimburi. Urmează ca în patru mai activitățile ambelor uzine să revină la normal. Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă, au fost definite și aplicate măsuri pentru protejarea angajaților în perspectiva revenirii acestora la lucru.

Aceste măsuri țin de igienizare și securitate și vor fi aplicate în continuare în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor.

Pe platforma Dacia de la Mioveni lucrează aproape 14.000 de oameni. După Paști urmează să se întoarcă la muncă voluntar aproape 450 de angajați. Şi celălalt mare producător de automobile din țară, Uzina Ford de la Craiova, și-a suspendat activitatea din 19 martie.


Etichete DaciaMioveniangajați

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live