Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

19 Februarie 2019
Vizualizari: 687
Comentează add

În ultimii ani, unele fotografii publicate pe reţelele de social media de militarii ruşi au fost localizate în estul Ucrainei, unde Moscova neagă că ar avea trupe.

Utilizarea telefoanelor inteligente limitată prin lege pt. militarii ruşi

sergiu-stet

 

Parlamentul rus a aprobat o lege care le interzice soldaţilor să facă schimb de informaţii prin internet în timp ce se află în serviciu activ.

Militarilor le va fi interzis să publice online orice fotografie sau informaţie care ar putea dezvălui locaţiile în care se află sau activităţile în care sunt implicaţi. Această lege este menită să oprească practica extrem de răspândită printre militari de a-şi face selfie-uri.

Se interzice militarilor ruşi să folosească smartphone-uri în timpul operaţiunilor sau în incinta unităţilor în care sunt cantonaţi. În actul de justificare a legii se afirmă că aceasta a fost redactată şi aprobată pentru că serviciile străine de informaţii şi teroriştii "sunt extrem de interesaţi de trupele ruseşti".

Însă mai există un motiv: în ultimii ani, multe fotografii publicate pe reţelele de social media de militarii ruşi au fost localizate în estul Ucrainei, unde Moscova continuă să nege că ar desfăşura trupe. 


Etichete legeMoscovaseflfiepozelocalizaremilitariUcrainasmartphonetelefonfoto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live