Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Octombrie 2018
Vizualizari: 503
Comentează add

Uniunea Salvaţi România consideră că este foarte important ca România să le dovedească partenerilor externi că lupta anticorupţie rămâne o prioritate.

USR va iniţia legi care să transpună recomandările Comisiei de la Veneţia

radiojurnal

 Preşedintele USR, Dan Barna.         Foto: Arhivă.

Uniunea Salvaţi România anunţă că va depune proiecte de lege care să transpună toate recomandările Comisiei de la Veneţia în legislaţia naţională din domeniul justiţiei.
 
USR consideră că este foarte important ca România să le dovedească partenerilor externi că lupta anticorupţie rămâne o prioritate, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.
 
PNL cere, la rândul său, coaliţiei de guvernare PSD-ALDE să ţină seama de criticile Comisiei de la Veneţia şi să reia procesul legislativ în ceea ce priveşte codurile penale şi statutul magistraţilor.
 
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, atrage atenţia că în caz contrar pot apărea consecinţe pentru România, inclusiv în raportul MCV care urmează să fie prezentat public. 

Etichete Uniunea Salvaţi RomâniaUSRPNLLudovic OrbanmagistraţiComisia de la Veneţia

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live