Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Octombrie 2019
Vizualizari: 375
Comentează add

USR condiţionează susţinerea de votul parlamentarilor liberali pentru proiectul de lege care vizează reintroducerea alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

USR condiţionează susţinerea echipei guvernamentale a lui Ludovic Orban

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

USR condiţionează susţinerea echipei guvernamentale pe care o va forma liderul PNL, Ludovic Orban, de votul parlamentarilor liberali pentru proiectul de lege care vizează reintroducerea alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

După ce astăzi, iniţiativa USR în acest sens a fost respinsă în plenul Senatului, senatorul Florina Presadă a declarat că aşteaptă ca liberalii să contribuie la adoptarea legii în Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

"Trecerea legii privind alegerea primarilor în două tururi este o condiție pentru USR pentru votarea învestirii unui nou guvern. Într-o zi de muncă în Camera Deputaților se poate vota alegerea primarilor în două tururi. Cerem acest lucru partenerilor de moțiune, Partidul Național Liberal, și anume să depună toate eforturile necesare pentru ca această modificare legislativă să fie adoptată", a declarat Florina Presadă.


Etichete USRLudovic OrbanFlorina Presadă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live