Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Vineri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2022
Vizualizari: 855
Comentează add

USR anunță că va depune o moțiune simplă împotriva ministrului energiei, Virgil Popescu, dacă acesta nu își va da demisia.

USR cere demisia ministrului Virgil Popescu

radiojurnal

 Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu.      Foto: ionutmosteanu.ro

USR a anunțat că va depune o moțiune simplă împotriva ministrului energiei, Virgil Popescu, dacă acesta nu își va da demisia. Anunțul a fost făcut astăzi, de purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Moșteanu:


Ionuţ Moşteanu: A scăpat din mână toată partea de liberalizare, s-a uitat indiferent la acest episod de liberalizare, nu a pregătit nimic pentru ce urma să vină și, iată, vedem acum ce se întâmplă cu prețurile la energie, vedem prin ce trec toți românii în această perioadă de iarnă și, bineînțeles, lucrurile nu se vor finaliza, lunile de iarnă încă urmează. Coaliția de guvernare trebuie să vină cu un ministru competent, rapid. Dacă nu își va da demisia, în prima ședință din următoarea sesiune parlamentară USR va depune o moțiune simplă, dacă ministrul Virgil Popescu nu îşi dă demisia.


Realizator: Ionuț Moșteanu a făcut din nou apel pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, în vedere a adoptării de urgență a măsurilor propuse de USR pentru ieșirea din criza de pe piața energetică.

Între acestea se numără reducerea TVA de la 19 la 5%, pentru curent electric și gaze naturale, pe o perioadă de șase luni, și eliminarea accizei pe energia electrică.

(RS)


Etichete ionut mosteanuusrmotiunevirgil popescuministrul energieidemisie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live