Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 14 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

15 Mai 2011
Vizualizari: 1674
Comentează add

Uniunea Social Liberală (USL) face apel către parlamentarii UDMR şi PDL de a nu-i mai susţine pe premierul Emil Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu.

USL spune că doreşte înlăturarea guvernului Boc

andrei-serban

. Daniel Constantin (stg.), presedintele PC, Crin Antonescu (ctr.), presedintele PNL, si Victor Ponta (dr.), presedintele PSD. Foto: Agerpres.

Liderii Uniunii Social-Liberală au lansat duminică un apel către parlamentarii UDMR şi PDL pentru a sprijini demersul opoziţiei de înlăturare a Guvernului Boc.

La o conferinţă de presă comună, preşedinţii Victor Ponta - PSD, Crin Antonescu - PNL şi Daniel Constantin - PC au susţinut că realegerea lui Emil Boc în fruntea PDL demonstrează interesul PDL doar pentru propria clientelă politică şi nu pentru progresul României.  

Preşedintele PSD, Victor Ponta, consideră că PDL a dovedit că este incapabil să se schimbe şi că este singurul care a ales în frunte "un fost activist al PCR". Victor Ponta este de părere că, din aceste motive, Guvernul Boc trebuie schimbat urgent. 

"PDL ne-a dovedit, dacă mai era nevoie, că va merge în continuare pe ideea de inegalitate între cei 1.500, care stau în huzur şi în bogăţie în acest moment într-o sală din Palatul Parlamentului, şi toţi ceilalţi 20 de milioane de români", a declarat Victor Ponta. 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a adresat un apel către parlamentarii UDMR şi cei ai PDL de a nu-i mai susţine pe premierul Emil Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu şi pentru a schimba regimul politic actual. 

"Apelul meu către toţi politicienii responsabili şi cu putere de decizie în această ţară, cei din UDMR, cei din Partidul Democrat este acela de a face ceva pentru a schimba macazul spre salvarea României", a declarat Crin Antonescu.


Etichete USLPDLguvernEmil BocVictor PontaCrin Antonescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live