Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

18 Octombrie 2012
Vizualizari: 1385
Comentează add

Discursurile liderilor USL din cadrul mitingului de lansare a candidaţilor s-au axat pe mesaje de mobilizare a electoratului şi critici la adresa principalilor adeversari politici.

USL şi-a lansat candidaţii pentru parlamentarele din decembrie

alexandra-cristea

Liderii USL la prezentarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Foto: Agerpres.

Uniunea Social Liberală şi-a lansat, miercuri seară, în prezenţa a zeci de mii de susţinători, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

La eveniment au transmis mesaje de susţinere preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev, şi preşedintele Partidului European Liberal Democrat şi Reformator, britanicul Graham Watson.

Discursurile liderilor USL s-au axat pe mesaje de mobilizare a electoratului şi critici la adresa principalilor adeversari politici. 

Peste 70 de mii de persoane au venit la Bucureşti, pe Arena Naţională, să-şi susţină candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au vorbit asistenţei despre forţa Uniunii şi nevoia de unitate pentru a finaliza schimbarea începută cu debarcarea guvernului Boc de la începutul anului.

"USL este cea mai puternică forţă politică construită vreodată în istoria României şi ea este atât de puternică pentru că România are nevoie de noi toţi împreună şi ea este atât de puternică pentru că nu are doar de câştigat nişte alegeri, ci are de reconstruit o ţară", a spus Crin Antonescu. 

Cetăţeni europeni cu drepturi egale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, spunea, la rândul său, printre altele, că în anii care urmează românii trebuie să-şi recâştige respectul şi să dovedească apartenenţa la Europa ca cetăţeni cu drepturi egale.

"Este anul marii schimbări, este anul în care trebuie să mergem înainte, nu să ne întoarcem în timp, nu să ne întoarcem la ceea ce a fost rău. Este anul în care trebuie să facem schimbarea care să conteze şi este anul în care trebuie să facem dreptate până la capăt. Nu ne putem opri din drum, nu putem să ne întoarcem. Anul acesta trebuie să merge până la capăt", a spus Victor Ponta.

La eveniment a participat şi preşedintele socialiştilor europeni, Serghei Stanişev, care i-a asigurat pe cei prezenţi de întregul său sprijin şi a declarat că, după alegerile din România, familia socialist-europeană va deveni mai puternică.

Acelaşi mesaj de susţinere a venit şi din partea preşedintelui liberal-democraţilor europeni, sir Graham Watson.


Etichete USLunitatesusţinătorialegericandidaţiCrin AntonescuVictor PontadrepturiEmil Boc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live