Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Februarie 2019
Vizualizari: 728
Comentează add

UPDATE: Traficul aerian în şi dinspre Belgia este blocat, din cauza unei greve generale de 24 de ore a controlorilor de trafic aerian.

UPDATES: Traficul aerian în şi dinspre Belgia este blocat

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

UPDATE: Mai multe curse aeriene spre şi dinspre Belgia au fost anulate azi de companiile care operează în România: 4 zboruri TAROM şi unul al companiei low cost Blue Air între Bucureşti şi Bruxelles sunt afectate din cauza grevei de astăzi, de asemenea toate cursele Wizz Air, care operează pe aeroportul din Charleroi, au fost amânate pentru mâine. Compania RyanAir a decis să schimbe destinaţia cursei Bucureşti-Charleroi programate pentru această după-amiază, zborul fiind deviat spre Eindhoven, în Olanda.

UPDATE: Mai multe curse aeriene spre şi dinspre Belgia au fost anulate azi de companiile care operează în România: patru zboruri TAROM şi unul al companiei low cost Blue Air între Bucureşti şi Bruxelles sunt afectate din cauza grevei de astăzi, de asemenea, toate cursele Wizz Air care operează pe aeroportul din Charleroi au fost amânate pentru mâine.

Compania RyanAir a decis să schimbe destinaţia cursei Bucureşti - Charleroi programate pentru această după-amiază, zborul fiind deviat spre Eindhoven, în Olanda.

 

- - - - - - - - - - -

Traficul aerian în şi dinspre Belgia este blocat, astăzi, din cauza unei greve generale de 24 de ore a controlorilor de trafic aerian.

Singurele zboruri autorizate sunt cele guvernamentale, militare şi de urgenţă.

Totodată, niciun avion nu va putea survola Belgia la o altitudine mai mică de 8000 de metri; peste acest plafon de zbor, controlul traficului de deasupra grevei îi revine unui centru din Olanda.

France Presse notează că greva afectează şi reuniunea miniştrilor apărării NATO, programată astăzi la Bruxelles, astfel încât unii dintre demnitari nu vor putea ajunge la prima parte a acesteia.

Greva controlorilor de trafic aerian face parte dintr-o grevă generală, convocată pe întreg teritoriul şi în toate domeniile de activitate de principalele trei confederaţii sindicale din Belgia. Sindicaliştii vor majorarea salariilor şi a pensiilor, precum şi condiţii mai bune acordate celor care ies la pensie.


Etichete trafic aerianBelgiagreva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live