Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Aprilie 2017
Vizualizari: 482
Comentează add

Infotrafic: Atenţie pe DN 17, în Pasul Tihuţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, partea carosabilă este alunecoasă, a început să se formeze polei.

UPDATE: Trafic rutier în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din ţară

radiojurnal

Foto: Arhivă.

UPDATE ora 18.30 - Potrivit ISU Galati, din cauza caderilor de zapada si a viscolului, incepand cu ora 17.30,  DN 24 D Galati -limita jud. Vaslui este inchis, iar in 24 de localitati din judetul Galati este intrerupta alimentarea cu energie electrica, transmite corespondentul RRA Maria Măndiță.

Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al ISU Galati, maior Eugen Chirita, in prezent se intervine pentru deblocarea a 15 autovehicole, in care se afla  25 de persoane, blocate in trafic. De asemenea, pe alte 6 drumuri judetene se circula cu dificultate.

Știrea inițială

Se circulă acum în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din ţară.

Restricţiile existente până acum au fost în mare parte ridicate, dar poliţiştii recomandă în continuare prudenţă la volan.

Comisarul-şef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic.

"Mare atenţie pe DN 17, în Pasul Tihuţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, partea carosabilă este alunecoasă, a început să se formeze polei. Se acţionează acolo cu utilaj de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului derapant. Mare atenţie şi pe alte drumuri naţionale, mai ales pe cele din zonele montane pentru că vântul bate cu putere şi există riscul ca unii arbori să se rupă şi să cadă pe partea carosabilă. Au fost foarte multe situaţii de acest gen în această dimineaţă. Îi sfătuim pe conducătorii auto care intenţionează să pornească la drum prin zonele montane să nu se aventureze şi să îşi replanifice călătoria dacă nu au dotate autovehiculele cu anvelope de iarnă".

Traficul feroviar între stațiile Tuşnad-Sat și Băile Tuşnad a fost reluat, informează corespondentul RRA, Angela Bîrsan.

Traficul feroviar pe magistrala 400, între stațiile Tuşnad-Sat și Băile Tuşnad, a fost reluat după aproximativ 45 de minute după ce a fost întrerupt din cauza unor brazi sprăbuşiţi  pe calea ferată din cauza   vântului puternic şi a crengilor încărcate cu zăpadă.

A fost pentru a doua oară în cursul zilei de azi când circulaţia feroviară a fost blocată  în aceeaşi zonă din aceleaşi motive iar un tren InterRegio a avut întârzâieri de 250 de minute la destinaţie.

Drum blocat în județul Vaslui

30 de autoturisme sunt blocate la această oră în județul Vaslui, în comuna Bunești - Averești din cauza zãpezii viscolite, transmite corespondentul RRA, Alina Darie.

Mai multe persoane au fost cazate la primãria din localitate.


Etichete trafoc feroviartrafic rutierninsoarevantpolitiecauciucuri de iarnavasluitusnadbaile tusnadbunestiaveresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live