Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

28 Septembrie 2021
Vizualizari: 159
Comentează add

Unul din trei români s-au vaccinat anti-COVID-19, spune Valeriu Gheorghiţă

sergiu-stet

   Foto: facebook.com/ROVaccinare.

Acoperirea vaccinală anti-COVID la nivel naţional este de aproximativ 33%, iar în Bucureşti de 51,13%, a informat, marţi, într-o conferinţă de presă, coordonatorul campaniei de imunizare, Valeriu Gheorghiţă.
 
Potrivit lui Valeriu Gheorghiţă, citat de Agerpres, în prezent, sunt active 635 de centre de vaccinare cu 914 fluxuri de imunizare.
 
Valeriu Gheorghiţă a adăugat că, odată cu începerea administrării dozei a treia, au fost redeschise centre de vaccinare anti-COVID care au avut activitatea suspendată.
 
Până la 27 septembrie au fost vaccinate anti-COVID peste 422.500 de persoane în cabinetele medicilor de familie, majoritatea în mediul rural.
 
"În momentul de faţă, se înregistrează activităţi de vaccinare în 2.875 de cabinete de medicină de familie. Este un număr în creştere. (...) Sunt aproximativ 150 de spitale în care se poate efectua vaccinarea pacienţilor cronici, fiind vaccinaţi peste 8.800 de pacienţi. În 27 de spitale private au fost vaccinaţi până la acest moment peste 1.983 de pacienţi", a adăugat preşedintele CNCAV.
 
 

Etichete Valeriu GheorghiţăVACCINARE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live