Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

21 Februarie 2020
Vizualizari: 370
Comentează add

Cetăţeni israelieni care au trăit coşmarul epidemiei cu coronavirus de pe vasul de croazieră Diamond Princess au revenit în ţară.

Unsprezece turişti israelieni, întorşi în ţară de pe vasul Diamond Princess

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

US citizens wave from a bus as they leave the 'Diamond Princess' cruise ship docked at Daikoku Pier Cruise Terminal for repatriation in Yokohama, south of Tokyo, Japan, early 17 February 2020. The US repatriated some 400 American citizens who had been aboard the vessel, which was quarantined amid the ongoing epidemic of the COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. Agerpres/ EPA/FRANCK ROBICHON

Cetăţeni israelieni care au trăit coşmarul epidemiei cu coronavirus de pe vasul de croazieră Diamond Princess au revenit în ţară.

Din cinsprezece turişti israelieni aflaţi la bordul vasului de croazieră, un adevărat focar de coronavirus, s-au întors în ţară doar unsprezece.

Ceilalţi patru, infectaţi, răman internaţi în spitale din Japonia pentru tratament. La debarcarea de pe vas au fost întâmpinaţi joi de oficiali israelieni.

După aceea, au urcat într-un autobuz militar care i-a dus direct la avionul închiriat, care i-a adus acasă vineri dimineaţă.

Au fost transferaţi la centrul medical Sheeba, în apropiere de Tel Aviv, unde vor rămâne în carantină paisprezece zile.

În perioada în care s-au aflat la bordul vasului de croazieră au cerut insistent autorităţilor să fie scoşi din carantină, de teamă că sunt expuşi virusului.


Etichete TuriştiisraelvirusDiamond Princess

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live