Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

1 Iunie 2010
Vizualizari: 1133
Comentează add

Preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Cristian Diaconescu a afirmat că o cădere a Guvernului prin moţiunea de cenzură ar duce şi la întreruperea acordului cu FMI.

UNPR cere guvernului un program pentru ieşirea din criză

sorin-motatu

Preşedintele de onoare al UNPR Cristian Diaconescu. Foto: Mediafax

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) solicită executivului ca odată cu asumarea răspunderii în Parlament să prezinte şi un program de măsuri de ieşire din criză.

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu a afirmat că o cădere a Guvernului prin moţiunea de cenzură ar duce şi la întreruperea acordului cu FMI, fapt care ar însemna ca România să intre în incapacitate de plată.

O altă condiţie în funcţie de îndeplinirea căreia UNPR va reacţiona la moţiunea de cenzură este limitarea până la 31 decembrie 2010 a reducerilor salariilor din sectorul bugetar şi a pensiilor.

"În funcţie de îndeplinirea acestor obiective, am luat decizia ca UNPR să se poziţioneze în ceea ce priveşte activitatea parlamentară şi implicit voturile în parlament. Deocamdată nu avem moţiune de cenzură depusă pentru a-i putea analiza conţinutul, este absolut necesar să existe o responsabilitate politică de ambele părţi" a declarat Cristian Diaconescu.


Etichete UNPRguvernexecutivEmil Bocmăsuri anticrizăsoluţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live