Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

3 August 2010
Vizualizari: 2000
Comentează add

Şeful ligii I, Dumitru Dragomir, a anunţat că Universitatea Craiova va reveni pe stadionul Ion Oblemenco după ce discuţiile purtate de oficialii clubului cu edilii municipiului s-au încheiat cu succes.

Universitatea Craiova revine pe "Ion Oblemenco"

ionut-dragu

Stadionul Ion Oblemenco. Foto: craiova-maxima.ro.

Formaţia Universitatea Craiova va urma să reia jocurile pe teren propriu, pe stadionul Ion Oblemenco, din următoarea etapă a Ligii I.

Potrivit şefului ligii, Dumitru Dragomir, citat de Mediafax, meciul cu FC Timişoara din etapa următoare se va disputa pe terenul Ion Oblemenco de la ora 22.00

Universitatea revine la Craiova după ce a jucat în returul sezonului trecut şi în prima etapă a actualei ediţii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.

Dumitru Dragomir a precizat că revenirea echipei Universitatea Craiova pe terenul propriu se datorează reuşitei dialogului dintre edilii Craiovei şi oficialii Universităţii.

"Bănuiesc că noile condiţii contractuale de închiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club", a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

Negocieri dintre conducerea clubului Universitatea Craiova şi oficialităţile din cadrul Primăriei Craiova pentru revenirea echipei pe stadionul Ion Oblemenco s-au mai purtat şi în urmă cu o săptămână dar aceseta au eşuat.

Oficialii primăriei nu au putut garanta atunci faptul că în vor putea monta 25.000 de scaune pe stadionul Ion Oblemenco şi că vor achiziţiona o tabelă de marcaj până la sfârşitul anului.

Conducerea grupării Universitatea Craiova solicitase, de asemenea, stabilirea unei date pentru un referendum, prin care populaţia oraşului urma să fie consultată pentru construirea unui nou stadion în următorii trei ani.

La începutul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de primărie să părăsească arena "Ion Oblemenco" începând cu 31 ianuarie, când expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.


Etichete Universitatea CraiovastadionIon OblemencorevenireprimăriediscuţiiDumitru DragomirLPF

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live