Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Dinu

5 Octombrie 2016
Vizualizari: 1467
Comentează add

Uniunea Salvaţi România şi-a lansat, astăzi, programul politic cu care se va prezenta în alegerile din iarnă.

Uniunea Salvaţi România și-a lansat programul politic

petruta-dinu

Foto: facebook.com/NicusorDanUSR.

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a confirmat că formaţiunea sa poartă discuţii cu mai mulţi miniştri din actualul guvern, pentru ca aceştia să candideze la alegerile parlamentare pe listele USR.

Printre ei se numără ministrul muncii - Dragoş Pâslaru, cel al fondurilor europene - Cristian Ghinea, şi cel al sănătăţii - Vlad Voiculescu.

În ceea ce priveşte eventuala intrare în politică a premierului Dacian Cioloş, Nicuşor Dan este de părere că partidele care îi împărtăşesc ideile din programul de guvernare ar trebui să-l susţină în campania electorală şi nu invers:

Nicuşor Dan: Cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloş să vină cu proiectele dumnealui de continuare şi anumite partide, care au aceeaşi idee de dezvoltre a României, în continuare să susţină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după algeri.

Uniunea Salvaţi România şi-a lansat, astăzi, programul politic cu care se va prezenta în alegerile din iarnă.

Acesta se bazează pe două mari direcţii - reformarea statului prin modernizarea administraţiei publice şi dezvoltarea economică reală a României.


Etichete alegeriUniunea Salvaţi Româniaprogramul politicdragos paslaruvlad voiculescucristian ghineadacian ciolosnicusor dan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live