Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 August 2016
Vizualizari: 1062
Comentează add

Uniunea Salvaţi România, condusă de fostul candidat la primăria Capitalei Nicuşor Dan, a fuzionat prin absorbţie cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul şi cu Uniunea pentru Codlea.

Uniunea Salvaţi România - fuziuni prin absorbţie

radiojurnal

Nicușor Dan. Foto: facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti/

Uniunea Salvaţi România, condusă de fostul candidat la primăria Capitalei Nicuşor Dan, a fuzionat prin absorbţie cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul şi cu Uniunea pentru Codlea.

Liderul USR a declarat că până la finalul lunii viitoare formaţiunea pe care o conduce va deschide filiale în toate judeţele, iar în luna octombrie un congres va decide noua conducere. Uniunea speră ca în urma alegerilor din toamnă să intre în parlament. 

Nicuşor Dan: "În congres am reconfirmat faptul că Uniunea Salvaţi România este un partid în care se regăsesc oameni cu ideologii diferite.

"Ceea ce îi aduce împreună este lupta pentru o adevărată societate în România, pentru o administraţie publică reală, pentru depolitizarea instituţiilor publice, pentru oprirea jafului din banii publici, pentru o clasă de oameni politici care se ocupă de interesul public, şi nu de interesul lor personal."

Nicuşor Dan a mai declarat că Uniunea Salvaţi România nu negociază, în acest moment, cu nici un partid şi că formaţiunea va avea  propria propunere pentru postul de prim-ministru, cel mai probabil un tehnocrat.
 


Etichete Uniunea Salvaţi RomâniaUniunea Salvaţi BucureştiulUniunea pentru CodleaNicuşor Dan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live