Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iulie 2022
Vizualizari: 296
Comentează add

Șoferii de TIR-uri îşi vor desfăşura activitatea fără permise speciale şi vor fi recunoscute carnetele ucrainene de conducere şi certificatele de competență profesională.

Uniunea Europeană - acorduri de transport mărfuri cu Ucraina şi Rep Moldova

radiojurnal

Uniunea Europeană a încheiat recent cu Ucraina şi Republica Moldova o serie de acorduri menite să înlesnească transportul de mărfuri. Potrivit înţelegerilor, şoferii de tiruri îşi pot desfăşura activitatea fără a avea nevoie de permise speciale şi are loc o recunoaştere a carnetelor ucrainene de conducere şi a certificatelor de competenţă profesională.

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, a precizat că are loc o liberalizare parţială a transportului rutier în interiorul Uniunii pentru şoferii din Ucraina şi din Republica Moldova, iar acest lucru va permite celor două ţări menţinerea exporturilor şi a importurilor de care au nevoie.


Etichete camioaneautomarfaretirurişoferi tiruripermise specialecarnete de conducerecertificate de competenţă profesională,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live