Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Ianuarie 2018
Vizualizari: 2195
Comentează add

Un grup de băutori dintr-un mic oraş din Noua Zeelandă şi-a creat propria insulă pentru a scăpa de sub incidenţa unei interdicţii de consum de alcool în public.

Unii şi-au creat o insulă...

florin-lepadatu

 

Un grup de băutori dintr-un mic oraş din Noua Zeelandă şi-a creat propria insulă pentru a scăpa de sub incidenţa unei interdicţii de consum de alcool în public în perioada sărbătorilor de sfârşit an, relatează Agerpres.

Administraţia oraşului Tairua, din nordul Noii Zeelande, interzice consumul de alcool în locuri publice în fiecare an între 32 decembrie şi 6 ianuarie.

De această dată însă, în ultima zi a anului trecut un grup de circa şapte persoane au creat o insulă în mijlocul estuarului din Tairua pentru a putea consuma alcool în public.

Potrivit ziarului New Zealand Herald, membrii grupului s-au folosit de nivelul scăzut al apei la reflux pentru a aduna cu lopeţile suficient nămol pentru a forma o mică platformă capabilă să susţină o bancă şi câteva persoane.

Pe măsură ce apele au înconjurat insula nou-formată, neozeelandezii au început să consume alcool în public, ocolind cu succes legile locale şi scăpând de amenzile forţelor de ordine.

"Asta înseamnă gândire creativă", a declarat inspectorul John Kelly, comandantul zonei de est a Waikato.

"Dacă aş fi ştiut acest lucru probabil m-aş fi alăturat lor", a glumit el.

Interdicţia de consum în public a băuturilor alcoolice de Crăciun şi Anul Nou a fost introdusă pentru a descuraja comportamentul ilegal care a dus la mai multe arestări.

"Poliţiştii erau nemulţumiţi de acest lucru şi au spus că trebuie să se schimbe", a spus localnicul Noddy Watts.


Etichete Insulăalcoolexclusiv online

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live