Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

6 Mai 2015
Vizualizari: 887
Comentează add

Potrivit estimărilor făcute de autorităţi, cheltuielile pentru derularea acestei acţiuni se vor ridica la peste 3 milioane de euro.

Ungaria organizează o consultare națională pe tema imigrației ilegale

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: Arhivă.

În Ungaria a început tipărirea chestionarelor care vor fi trimise în perioada următoare cetăţenilor în cadrul unei acţiuni de consultare a populaţiei în privinţa înăspririi reglementărilor referitoare la imigranţii ilegali.

Potrivit estimărilor făcute de autorităţi, cheltuielile pentru derularea acestei acţiuni se vor ridica la peste 3 milioane de euro.

Chestionarele conţin 12 întrebări referitore la imigraţie, dar şi la terorism.

Guvernul doreşte să afle, printre altele, dacă populaţia este de acord să fie introduse reglementări mai stricte în cazul imigranţilor, dacă cetăţenii consideră că aceia care trec ilegal frontiera trebuie reţinuţi şi trimişi înapoi în ţările lor în cel mai scurt timp posibil sau dacă aceştia ar trebui să lucreze pentru acoperirea cheltuielilor legate de întreţinerea lor în perioada în care stau pe teritoriul Ungariei.

Purtătorul de cuvânt al guvernului de la Budapesta, Zoltan Kovacs, a precizat astăzi într-o emisiune a postului public de televiziune M-1 că cele peste 8 milioane de chestionare vor fi expediate prin poştă cetăţenilor cu vârste de peste 18 ani, care vor putea să le trimită înapoi guvernului, după ce le-au completat, până în data de 1 iulie.


Etichete Ungariachestionareimigranticetatenireglementariterorism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live