Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

12 Septembrie 2020
Vizualizari: 279
Comentează add

În prezent, în Ungaria, sunt peste 7100 de cazuri active de infectare în spitale fiind 282 de pacienţi în stare mai gravă.

Ungaria: numărul cazurilor de COVID-19 creşte din nou

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Ungaria.            Foto: Arhivă.

În Ungaria, numărul cazurilor de COVID-19 creşte din nou. Drept urmare, autorităţile anunţă noi măsuri de limitare a răspândirii noului virus, după cum relatează de la Budapesta corespondentul nostru, Emil Groza:


Reporter: Din datele făcute publice astăzi de guvernul ungar rezultă că în ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv 916 persoane, ceea ce reprezintă un nou record în ceea ce priveşte numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, înregistrate într-o singură zi în Ungaria.

Numărul total al celor care s-au infectat de la începutul pandemiei s-a ridicat la 11.825, iar cel al deceselor la 633, după ce în ultimele 24 de ore şi-au pierdut viaţa două persoane.

În prezent, în Ungaria, sunt peste 7100 de cazuri active de infectare în spitale fiind 282 de pacienţi în stare mai gravă.

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat astăzi că în ultima perioadă au fost închise 3 şcoli şi 16 grădiniţe, iar începând cu data de 1 octombrie va fi obligatorie măsurarea temperaturii elevilor la intrarea în unităţile de învăţământ.

Acesta a cerut totodată cetăţenilor să respecte regulile privind purtarea măştilor de protecţie în magazine şi mijloacele de transport în comun, precizând că cei care le încalcă vor fi pasibili de sancţiuni.

(RS)


Etichete ungariacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live