Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

6 Octombrie 2020
Vizualizari: 299
Comentează add

Ungaria: Număr record de decese zilnice cauzate de Covid-19

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

   Foto: Agerpres.

Este număr record de decese zilnice, în Ungaria, asociate noului coronavirus. Și procentul testelor pozitive se menține, de asemenea, ridicat.
 
Autoritățile au spus, însă, în mai multe rânduri, că nu intenționează să reintroducă restricțiile din primăvară pentru că nu doresc să afecteze economia, dar continuă să ceară respectarea portului măștii și al distanțării sociale. De la Budapesta transmite Emil Groza:
 
Reporter: În ultimele 24 de ore, și-au pierdut viața 20 de persoane infectate cu coronavirus, acesta fiind cel mai ridicat număr al deceselor înregistrate pe parcursul unei singure zile de la începutul pandemiei.
 
Astăzi au fost anunțate și 818 cazuri noi de infectare după efectuarea a doar, aproximativ, 5.700 de teste, procentul celor pozitive fiind, în continuare, unu ridicat de peste 14%.
 
În prezent, în Ungaria, sunt peste 22.700 de cazuri active de infectare dintre care 35% în Budapesta. În spitale sunt internate 627 de persoane în stare mai gravă, dintre care 37 sunt conectate la aparate de ventilație mecanică.
 
(PH)
 

Etichete UngariaCovid-19decese(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live