Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

26 Octombrie 2020
Vizualizari: 186
Comentează add

Șase noi spitale din diverse județe ale Ungariei trebuie să se pregătească până vineri pentru primirea pacienților cu COVID-19 și să asigure 20% dintre paturile disponibile.

Ungaria crește numărul spitalelor care pot primi pacienţi cu COVID-19

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Ungaria.            Foto: Arhivă.

În Ungaria, autorităţile au decis să crească numărul spitalelor care pot primi pacienţi cu COVID-19, în condiţiile în care din ce în ce mai multe persoane cu coronavirus au nevoie de internare.

Astazi, în Ungaria au fost anunţate peste 2.300 de cazuri noi de infectare, iar în spitale se afla în jur de 2.600 de pacienţi în stare mai gravă, mai mult cu 150 decât în ziua precedentă.

Șase noi spitale din diverse județe ale Ungariei trebuie să se pregătească până vineri pentru primirea pacienților cu COVID-19 și să asigure 20 la sută dintre paturile disponibile pentru acest lucru.

Totodată, spitalele în care au fost tratate și până în prezent persoane infectate vor trebui să își mărească cu 10 la sută capacitatea de primire.

În Ungaria sunt peste 40 de unități medicale în care pot fi primiți pacienți cu COVID-19.

În spitalul modular din localitatea Kiskunhalas, din zona de sud a Ungariei, în care există 150 de paturi, sunt tratați în prezent 110 pacienți în stare mai gravă și este de așteptat ca unitatea medicală să ajungă în curând la capacitatea maximă.


Etichete ungariaspitalecoronavirus(RS)

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live