Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Miercuri, 25 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

11 Iulie 2017
Vizualizari: 972
Comentează add

Ungaria a fost afectată, azi-noapte, de furtuni puternice în urma cărora cel puţin cinci persoane au fost rănite.

Ungaria, afectată de furtuni puternice

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: wikipedia.org.

Ungaria a fost afectată, azi-noapte, de furtuni puternice în urma cărora cel puţin cinci persoane au fost rănite, iar meteorologii au avertizat că aceste fenomene se vor repeta şi astăzi.

Echipele de intervenție ale Direcției pentru managementul situațiilor de urgență au fost sesizate, noaptea trecută, de peste 200 de ori, în principal din cauza unor arbori doborâți de vânt sau a unor crengi care au căzut pe artelele de circulație.

Cele mai multe sesizări au fost primite din județele Somogy, Fehér și Pesta, în anumite zone fiind înregistrate întreruperi temporare în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, dar și perturbări ale circulației feroviare și rutiere.

Totodată, în localitatea Siófok, situată în apropierea lacului Balaton au fost rănite cinci persoane în urma prăbușirii unui copac într-un camping.

Autoritățile au cerut cetățenilor să urmărească atenționările meterologice, în condițiile în care este de așteptat să înregistreze furtuni puternice și în cursul zilei de astăzi.

Serviciul național de meteorologie a emis pentru astăzi atenționări cu cod galben de furtună, valabile pentru 12 județe din zona centrală, de sud și de vest a Ungariei.


Etichete ungariafurtuni puterniceraniti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live