Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

10 Aprilie 2020
Vizualizari: 642
Comentează add

Ungaria - 200 de noi cazuri de infectare şi 11 decese #covid-19

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

   Budapesta.      Foto: Agerpres.

În Ungaria au fost anunţate, astăzi, peste 200 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 11 noi decese. Astfel, numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 se apropie de 1.200, cu 77 de morţi.
 
Potrivit autorităţilor, într-un centru pentru vărstnici din Budapesta au fost diagnosticate 151 de persoane cu COVID-19, dintre care 7 şi-au pierdut viaţa.
 
Specialiştii spun că se efectuează în continuare analize de laborator şi este de aşteptat ca numărul cazurilor confirmate de infectare din centrul respectiv să crească, având în vedere faptul că au fost primite acolo peste 500 de persoane.
 
La nivel naţional au fost prelevate aproximativ 30.000 de probe pentru efectuarea de analize de laborator, iar în izolare obligatorie la domiciliu se află peste 16.000 de persoane.
 
Premierul ungar, Viktor Orbán, a anunţat, ieri, extinderea pentru o perioadă nedeterminată a restricţiilor privind părăsirea locuinţelor, care au fost introduse la sfărşitul lunii martie, fiind permise în general deplasările la locul de muncă sau la cumpărături.
 
(PH)

Etichete Ungariacovid-19infectaredecese(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live