Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2015
Vizualizari: 1163
Comentează add

Dacă anul viitor se va înregistra creştere economică în primele două trimestre, unele taxe ar putea fi reduse înainte de 2017, spune co-preşedintele ALDE,Călin Popescu-Tăriceanu.

Unele taxe, "reduse înainte de 1 ianuarie 2017"

radiojurnal

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. Foto: facebook.com/tariceanu. 

Unele măsuri de relaxare fiscală ar putea fi aplicate mai devreme decât este prevăzut, dacă anul viitor se va înregistra creştere economică în primele două trimestre, a declarat astăzi co-preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. 
 
El a dat ca exemplu reducerea impozitului pe dividende de la 16 la 5 la sută, măsură care nu va afecta deficitul bugetar de anul viitor, deoarece se va aplica din 2017.   
 
"Avem un capital românesc foarte slab şi măsura la care m-am referit, de reducere a impozitului pe dividente, va constitui un impuls puternic pentru refacerea şi consolidarea, dacă putem spune, sau creşterea capitalului şi importanţei capitalului românesc. O economie fără capital propriu, fără întreprinderi naţionale nu poate să fie una performantă şi stabilă pe termen lung", a mai spus co-preşedintele ALDE.  
 

Călin Popescu-Tăriceanu a mai spus că economia românescă trebuie să înregistreze o creştere peste media din Uniunea Europeană pentru ca ţara noastră să poată spera la reducerea decalajului de dezvoltare faţă de cele mai puternice state europene, ne-a transmis redactorul nostru, Andrei Şerban. 


Etichete co-preşedintele ALDECălin Popescu-Tăriceanucreştere economicăUnele măsuri de relaxare fiscalăcod fiscal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live