Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2015
Vizualizari: 1304
Comentează add

Prim-ministrul Victor Ponta a anunţat că, urmare a creşterii considerabile a sumelor încasate la buget, unele măsuri din Codul fiscal vor fi devansate.

Unele măsuri din Codul fiscal, "aplicate mai devreme"

radiojurnal

Premierul Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Guvernul urmează să devanseze termenul de aplicare a unor măsuri din Codul fiscal, bazându-se pe încasările din primele opt luni ale anului la bugetul de stat.

Prim-ministrul Victor Ponta a reafirmat ieri că sumele au crescut considerabil după reducerea Taxei pe Valoarea Adăugată la alimente, scăderea contribuţiei la asigurările sociale, concomitent cu întărirea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

"TVA-ul în luna august 2015 cu 9% a fost cu 400 de milioane de lei în plus. Ce vreau să demonstrez cu aceste cifre? Faptul că economia românească răsunde la aceşti doi stimuli, la o reducere controlată a taxelor şi la o activitate eficientă a ANAF.

"Vreau să spun că prin munca românilor, a companiilor româneşti, prin reduceri de taxe şi prin activitatea ANAF, bugetul a încasat doar pe primele 8 luni cu 2,5 miliarde de euro în plus", a explicat premierul Victor Ponta. 


Etichete noul Cod FiscalANAFpremierul Victor Pontarelaxare fiscalăTVAbugetul de stat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live