Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Prietenii de la 10

29 Octombrie 2018
Vizualizari: 806
Comentează add

Ghe. Visu:A fost o placere nebuna sa descopar la inregistrari actori cu care nu mai lucrasem demult sau niciodata.

Undeva in 28

prietenii-de-la-10

 

Actorul Gheorghe Visu si regizoarea Ilinca Stihi au fost invitatii Prietenilor de la 10,ei vorbind despre productia de teatru radiofonic UNDEva in 28, care ii ajuta pe ascultatori sa descopere inceputurile radioului.Gheorghe Visu l-a interpretat chiar pe primul director al radioului, Dragomir Hurmuzescu,spunand ca desi a primit cu putina neincredere propunerea,inca din prim zi de lucru a fost furat de idea in sine.”Nu a fost doar un teatru la microfon, ci o productie de film, un serial TV care reuseste sa dea actorilor si piesei o energie cu totul aparte”.Serialul radiofonic a fost inregitrat si filmat nu doar in spatii in-door,dar si in spatii cat mai apropiate de cele propuse de regizoarea si scenarista Ilinca Stihi,cum ar fi Muzeul Pallady, dar si la Jandarmeria Romana de la Magurele,unde a fost reconstituit Hipodromul si parada din 1928.

Joi, 1 noiembrie,chiar de ziua radioului, la Radio România Actualități, de la ora 12.15, lansam primul episod din comedia UNDEva în 28 de Ilinca Stihi.

Următoarele zece episoade se vor transmite în fiecare sâmbătă şi duminică, tot de la ora 12.15, pe aceeaşi frecvenţă. Serialul UNDEva în 28 îmbină divertismentul, carcateristic comediei, cu restituirea faptelor ce ţin deja de istoria scrisă a României centenare, în care Radioul ca instituţie publică de informare şi educare joacă un rol cultural incontestbil datorită accesului său larg la populația României. Îi reîntâlniți în distribuție pe Cristi Iacob, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Răzvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Mirela Zeța, Șerban Pavlu, Andi Vasluianu, Manuela Ciucur, Rodica Mandache, Dan Condurache și mulți, mulți alții. Sitcomul se bucură de participarea extraordinară a actorilor Valentin Teodosiu și George Mihăiță. 

Adăugat de Luciana Gingăraşu


Etichete prietenii de la 10invitatiUndeva in 28

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live