Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

26 Mai 2015
Vizualizari: 885
Comentează add

Românii încă se înghesuie vară de vară la Mamaia, dar statisticile spun că sudul litoralului oferă de trei mai multe locuri de cazare, la preţuri mult mai mici.

Unde mergem în vacanță: Sudul litoralului românesc

daniel-ruse

Foto: Mona Constantinescu

De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" şi sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după ştirile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute. 

Astăzi, marţi, 26 mai 2015, aflăm că sudul litoralului românesc renaşte. Ştim că destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa de vară a fost şi rămâne Marea Neagră. Şi mai ştim că nordul litoralului, adică Mamaia, este în topul preferinţelor. 

Ce nu ştim este că în ultimii ani sudul litoralului renaşte: investiţiile făcute de la Mangalia la Olimp au creat o zonă liniştită şi curată, cu multă verdeaţă, hoteluri primitoare şi o plajă generoasă.

Românii încă se înghesuie vară de vară la Mamaia, dar statisticile spun că sudul litoralului oferă de trei mai multe locuri de cazare, la preţuri mult mai mici. 

Pentru infomaţii, fotografii şi reportaj audio, realizate de Mona Constatinescu, accesaţi platforma noastră on-line www.miscareadesanatate.ro, secţiunile "Drumeţii" şi "România Pedalează".


Etichete Unde mergem în vacanțăMarea NeagrăMangaliaOlimpsudul litoralului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live